Alexia Ruci (CSM Constanța) aduce victoria României cu Serbia

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
2 Min Read

Alexia Ruci (CSM Constanța) aduce victoria României cu Serbia, la Campionatul European de Volei U18, contra Serbiei.

România U18 a abordat al doilea meci al grupei de la Blaj cu o atitudine schimbată față de debut și nu a dat nicio șansă Serbiei, în fața căreia s-a impus cu 3-1 (25-12, 21-25, 25-15, 25-21). Atacul României a stat în responsabiltățile lui Ruci, Buricea și Cucu, care au beneficiat de cele mai multe mingi furnizate de coordonatoarea de la CSM Constanța, Maria Știrbu.

O victorie în care blocajul României a fost de netrecut comparativ cu cel al sârboaicelor, 17 puncte reușite din blocaje față de cele 5 ale Serbiei. Cricleviț (6), Cucu (4) și Ruci (3) au fost jucătoarele cu cele mai multe blocaje reușite. Tot Cricleviț a fost și jucătoarea care a servit cel mai mult, având cei mai mulți ași reușiți (5).

Alexia Ruci (CSM Constanța) aduce victoria României cu 18 puncte

Serbia a căutat să profite punându-ne atacul în dificultate și servind des pe Cucu și Buricea dar cu liberoul Eva Vizitu într-o zi bună, recepția a fost una care a ajutat construcția atacurilor.

Alexia Ruci 18 puncte și Daria Cocan 14 au fost principalele noastre realizatoare. Au mai punctat: Bianca Cucu 12 puncte, Sara Buricea 12, Ioana Cricleviț 12, Maria Știrbu 2. Au mai jucat: Eva Vizitiu, Eva Marin (libero), Alexia Toma.

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu