CSM Constanța, handbal masculin: Victorie cu final dramatic

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
2 Min Read

CSM Constanța, handbal masculin: Victorie cu final dramatic împotriva CSM Vaslui, într-un meci disputat în Sala Sporturilor din Constanța. Gazdele au dominat jocul de la început până la final, însă au avut parte de un final tensionat. Deși au condus constant pe tabelă, o eroare de arbitraj în ultimele minute a adus emoții suplimentare pentru echipa constănțeană.

La o fază controversată, Nistor a scăpat pe extremă și a fost faultat clar de un jucător vasluian, însă arbitrii au dictat în mod eronat semicerc. Această decizie a oferit oaspeților șansa egalării în ultimul minut. Cu toate acestea, portarul Vasile a fost eroul momentului, reușind să apere spectaculos într-o situație unu contra unu la semicerc. În ultimele secunde ale meciului, Andrei Drăgan a marcat un gol decisiv, pecetluind victoria echipei sale cu scorul de 33-31.

CSM Constanța, handbal masculin: Victorie cu final dramatic

Andrei Drăgan a fost omul meciului, reușind să înscrie de 10 ori, urmat de Nistor și Aliokhin, cu câte 6 goluri fiecare. Lista marcatorilor a fost completată de Buzle (3), Andrei (3), Chikovani (3), Szász (1) și Komogorov (1). De asemenea, în teren au mai evoluat Rusu, Ilie, Nikolić, Mouriño, Ștefan, Ungureanu și Căbuț.

Din păcate, meciul a adus și vești neplăcute pentru echipa constănțeană. Nistor și Komogorov au suferit accidentări, iar prezența lor în următorul meci este incertă. La acest meci nu au fost utilizați nici Ravnić și Stanković, fiind menajați.

CSM Constanța se pregătește acum pentru următorul duel din Grupa D a EHF European League, ce va avea loc în Polonia, marți, 15 octombrie, de la ora 19:45. Echipa are nevoie de sprijinul fanilor în continuare pentru a obține rezultate bune și pe plan internațional.

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu